torsdag 18. juni 2015

Treningsveiledning


TreningsveiledningHar du en drøm om å løpe lett gjennom terrenget, sette en ny personlig rekord opp til fjelltoppen hjemme eller vil du gjøre det godt på et motbakke- eller terrengløp?

Føler du at du trener mye, men ikke får den fremgangen du fortjener eller har du lyst å starte opp med regelmessig trening for første gang?  Uansett vill veiledning og kontinuerlig oppfølgning av ditt treningsarbeid være et nyttig hjelpemiddel til å oppnå resultater.

Jeg har bestemt meg for dele mine erfaringer som fjell- og motbakkeløper, og ønsker nå å tilby individuelt tilpassede treningsprogram til andre løpere på alle nivå. Et av mine programalternativer er et spesialtilpasset deg som sliter med skade- eller feiltrening. Dette er noe jeg selv har erfaring med som utøver, og noe jeg ofte møter i min hverdag som fysioterapeut.

Det er flere grunner til at du bør velge meg som din trener:

-       Jeg er en av Norges beste motbakke/ fjelløpere og har vært det de siste fem årene. Jeg har de to siste sesongene hevdet meg internasjonalt i Skyrunning og hadde en sjetteplass fra VM i Skyrunning som beste individuelle resultat i 2014.
-       Jeg har bred idrettsbakgrunn på toppnivå; i tillegg til løpingen har jeg vunnet Norges Cupen i langrenn som junior og har flere gode resultater også som seniorløper. Jeg har også hevdet meg og har erfaring fra konkurranser både i randonee` og på sykkel.
-       Jeg er utdannet fysioterapeut med spesialisering i fysisk aktivitet og har åtte års erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut. Min bakgrunn som helsepersonell gjør at jeg kan se treningen din i et større perspektiv. Jeg har også både trenerutdannelse og trener erfaring fra langrenn.
-       Jeg har selv opplevd store sportslige nedturer gjennom feiltrening, og har gjennom dette fått mye erfaring i hva som må til for å komme tilbake i form.
-       Jeg har erfaring og god forståelse for å kombinere familieliv og jobb med trening og idrettssatsing.
-       Jeg har et stort nettverk av kompetanse personer jeg kan konferere med både innen idrett, trening, medisin, helse og coaching. 


Jeg vil i starten tilby tre ulike program.  Et 8 ukers treningsprogram , et 12 ukers treningsprogram og et skade-/rehabiliteringsprogram. Alle programmene vil være individuelt tilpassede og formes etter dine målsetninger og ferdigheter .

8 ukers treningsprogram
-       Innledende samtale:  Bli kjent. Kartlegging av erfaring, mål , motivasjon og helse/skade situasjon
-       Individuelt tilpasset treningsplan på bakgrunn av innledende samtale.
-       Individuell samtale på Skype hver 14. dag. Ukentlig mailkorrespondanse med eventuell justering av treningsprogram og andre spørsmål i forhold til trening, konkurranser og utstyr.
-       Pris: Innledende samtale 750kr. Treningsprogram + oppfølging 2500 kr12 ukers treningsprogram
-       Innledende samtale:  Bli kjent. Kartlegging av erfaring, mål , motivasjon og helse/skade situasjon
-       Individuelt tilpasset treningsplan
-       Individuell samtale på Skype hver 14. Dag. Ukentlig mailkorrespondanse
-       Pris: Innledende samtale 750kr. Treningsprogram + oppfølging 3500 krSkade-/rehabiliteringsprogram
Dette programmet er tilpasset utøvere på alle nivå som sliter med skader eller feiltrening, eller for deg som ønsker å komme tilbake til trening etter skade/feiltrening.

Innhold:
-       Innledende samtale. Kartlegge årsak til skade, idrettserfaring, nivå, dagens situasjon og målsetting.
-       Treningsplan i forhold til skadesituasjon
-       Individuell samtale på Skype hver 14. Dag. Ukentlig mailkorrespondanse
-       Pris: Innledende samtale 1000kr. Individuell treningsplan med tiltak i forhold til skade/problem: 1500 kr pr måned

Kontakt for bestilling av samtale/program: eirik.haugsnes@gmail.comIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar