About me

Hei,


Mitt navn er Eirik Dagssønn Haugsnes. Til daglig jobber jeg fulltid som fysioterapeut ved Brageklinikken på Finnsnes i Troms. Hvor jeg bor med min kone og våre to barn.


Jeg er tidligere langrennsløper, men har de siste årene satset aktivt på motbakkeløping. I min korte karriere som løper har jeg også vært innom flere grener som trappeløping, ultra terrengløp og sist men ikke minst skyrunning.


Jeg ser på meg selv som et konkurransemenneske, men interessen for fjelløping stikker mye dypere enn det å vinne, sette løyperekorder og nå sportslige mål. Det handler like mye om det å bare være ute i naturen, finne ro, rekreasjon, oppleve nye steder og nye stier, nyte utsikt, kjenne på naturkrefter, føle seg sårbar, være alene og noen ganger dele opplevelser sammen med andre likesinnede.


Før denne løpesesongen har jeg fått den store gleden av en plass på det internasjonale terrengløpslaget til skoprodusenten Inov8. Denne avtalen gir meg muligheten til å delta i verdenscupen i skyrunning sammen med andre løpere i Team Inov8.


Flere av innleggene i denne bloggen vil være korte beskrivelser av konkurransen jeg deltar i rundt omkring i Europa. Men det vil også blir noen innlegg om nye produkter fra min sponsor, noen trenings tips, bilder og beskrivelser fra fine løpeturer i den nord norske fjellheimen.


Håper dette er noe for deg...


"Utsikten er definitivt best fra toppen";)


Med vennlig hilsen


Eirik
1 kommentar:

  1. Hei Eirik!
    Jeg løpet på Inov8 212 på mine terrengturer, og elsker de skoene. Men lurer på om sålen er litt for tynn for mitt første ultraløp som er Lysefjorden inn? Det er 62 km og 2500 høydemeter. Variert terreng med mye fjell og steinur, skogsterreng, noe grusveier og ca 7 km asfalt.

    Har du noen tips/anbefalinger til hvilke sko som egner seg for dette løpet?

    SvarSlett